Npoblend the morning show q bah jasmine sendar bnnvara

Vanaf nu word je wakker met The Morning Show op NPO Blend

NPO Blend

Met ‘The Morning Show’ op NPO BLEND zal wakker worden nooit meer hetzelfde zijn. Vanaf vandaag is de nieuwe ochtendshow van start gegaan met deejays Q-Bah en Jasmine Sendar. Elke werkdag tussen 07:00 uur en 10:00 uur is het opstaan met vette tracks, het nieuws, persoonlijke verhalen, muzikale achtergronden en bovenal positieve vibes. ’The Morning Show’ brengt brandstof in de ochtend.

Q-Bah (Reinout van Gendt)
Radiopresentator bij FunX, MC op festivals en feesten, interviewer en bovenal muziekfreak. Q-Bah interviewde o.a. Snoop Dogg, Jay-Z, Ye (Kanye West), Beyoncé en Shakira. En op het podium kondigt hij regelmatig artiesten zoals Bad Bunny, Chris Brown en Frenna aan.

Jasmine Sendar
Bij het grote publiek bekend vanwege haar acteerwerk in o.a. Onderweg naar Morgen, GTST, Knokke off en Grenslanders. Naast actrice is Jasmine onder andere presentatrice, model en zangeres. Haar radio-ervaring deed ze op bij FunX als sidekick bij Morad in de middagshow.

NPO BLEND
NPO BLEND is een pilotzender van de publieke omroep en is te beluisteren via NPO Luister, DAB+ en npoblend.nl. De zender richt zich op de generaties die met NPO FunX zijn opgegroeid en die nu een volwassener geluid willen horen. NPO BLEND biedt luisteraars tussen de 35 en 54 jaar een gevarieerde mix van R&B, afro, neo soul, hiphop en classics uit de nineties en zeroes.