Presentatoren bridge the gap 6aa2c74a03

NPO Blend lanceert programmering

NPO Blend

O.a. One’sy Muller, Howard Komproe, Murth Mossel en Shay Kreuger te horen op NPO BLEND NPO BLEND lanceert voor het eerst gepresenteerde programma’s op de experimentele zender. One’sy Muller, Howard Komproe, Murth Mossel, Shay Kreuger, Nora Akachar, Niels Hoogland, E-Life, Aashna Sewpersad, Elif Kan, Benji Heerschop, Ciana Mayam, Redouan Ait Ouarg, Jane Doe en Claire-Marie Martis hebben zich verbonden aan de pilot om het publiek te informeren, verbinden en te inspireren. De nieuwe middagshow ‘Bridge The Gap’ (NTR) is vanaf maandag 12 februari te horen, de andere shows starten maandag 4 maart op NPO BLEND.

Menno de Boer, zendermanager NPO BLEND: “Samen met de omroepen geven we invulling aan het experiment NPO BLEND, waarbij we onderzoeken hoe we de beoogde doelgroep van volwassen luisteraars kunnen bereiken die houden van R&B, afro, neo soul en hiphop uit de nineties en zeroes. Ik ben heel enthousiast over de namen die zich aan de pilot hebben verbonden, want op die manier krijgt BLEND echt een eigen geluid."

"Fantastisch dat ervaren makers als onder andere Shay Kreuger, One’sy Muller, Niels Hoogland en Howard Komproe het avontuur met ons aangaan en willen verkennen hoe deze nieuwe radiozender kan klinken. Met deze programmering verwacht ik dat onze luisteraar zich steeds meer thuis gaat voelen bij BLEND", vervolgt Chanelva Rier, die samen met De Boer zendermanager is voor NPO BLEND.